Meer resultaten voor stookolieprijs evolutie

 
stookolieprijs evolutie
Grondstoffen De Tijd.
07/11 Braziliaanse munt zakt na gefaalde olieveiling. 07/11 Expedia verliest kwart van waarde na winstwaarschuwing. 07/11 Amerikaanse arbeidsmarkt blijft gezond. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.
CARBU.COM Korte analyse van de evolutie van de stookolieprijs in 2018. En nu?
Korte analyse van de evolutie van de stookolieprijs in 2018. De stookolieprijs zal gewogen hebben op het budget van de gezinnen in 2018, een jaar waarin prijsverhogingen de norm waren, zeker als we vergelijken met het jaar 2017 waarin vooral de zomer een gunstige periode was voor de consumenten.
CARBU.COM Voorspelling van de evolutie van de maximumprijs van brandstoffen.
Voorspelling van de evolutie van de maximumprijs van brandstoffen. Elke dag berekent het Ministerie van Economische Zaken een waarderingsindex voor geraffineerde aardolie op basis van een samenvoeging van de noteringen voor geraffineerde aardolie op verschillende markten dat het berekent in euro per 1000 liter.
Energieprijzen in Belgi, inclusief brandhoutprijzen en prijzen pellets 2012.
Het gemiddelde verbruik voor verwarming in België. Het gemiddelde verbruik voor verwarming in België bedraagt 23.260 kWh per jaar, overeenkomstig de GREG studie Evolutie" van de aardgasprijzen op de residentiële markt april 2012" typeklant Eurostat D3. Indien je over een moderne woning beschikt, dan ligt je verbruik waarschijnlijk een stuk lager.:
Maximumprijzen aardolieproducten FOD Economie.
Na de eerste oliecrisis in 1973 kwam de bevoorrading van België in gevaar als gevolg van de trage aanpassing van de maximumprijzen van de aardolieproducten aan de evolutie op de globale markt. Aanpassingen van de prijzen dienden in die tijd door de Prijzencommissie goedgekeurd te worden.
De officiële mazoutprijs Informazout.
De mazoutmarkt is echter vrij: het staat de leveranciers vrij om hun stookolie te verkopen aan lagere prijzen dan wat door de FOD Economie is vastgelegd. Factoren die een invloed hebben op de stookolieprijs. De berekening van de officiële maximumprijs van mazout hangt af van vele elementen.
Kostprijs van energie, kostprijs van verschillende energiebronnen.
Simulaties wijzen uit dat in 2009 de verbruikskost voor verwarming van stookolie gemiddeld 17 tot 21 % goedkoper was dan aardgas. Informazout het informatiecentrum voor een rationeel gebruik van stookolie voor verwarming heeft aan de hand van een aantal simulaties de prijs van 2000 liter mazout vergeleken met het equivalent kWh aardgas.
Figuur 2 evolutie van de stookolieprijs in België bron: informazout Download Scientific Diagram.
Figuur 2 evolutie van de stookolieprijs in België bron: informazout. De moeder aller vragen inzake groene stroom en windenergie. Ondergetekende was vanaf het prille begin deelnemer aan een coöperatieve voor groene energie, maar reeds in 2007 ging dat de foute richting op.
Wat zijn houtpellets Allehoutpellets.
Bij een stookolieprijs van 0.60 eurocent per liter heeft men reeds een besparing van meer dan 20 % door het stoken van houtpellets. Bij een prijsstijging van de stookolie naar 0.70 eurocent per liter, loopt de besparing op tot 34 %!
Spreiding van de stookoliefacturen Social Energie.
Het bedrag van de maandelijkse betalingen kan tijdens de volledige duur van het contract worden aangepast op vraag van de klant of op vraag van de leverancier, in functie van het werkelijke verbruik of in functie van de evolutie van de gemiddelde maximum stookolieprijs van de laatste drie maanden.:
Stookolie bestellen?
Hier zie je de evolutie van de stookolie-prijs in Belgi gedurende de voorbije 10 jaar officile prijs, voor leveringen van minder dan 2000 liter. De prijs van de ruwe olie. De exacte prijs op dit moment vind je op Netdania zie Brent" Crude" rechtsboven.

Contacteer ons