Uw stookolieleverancier en mazoutleverancier in Belgiƫ

 

Total

Total hecht veel belang aan de kwaliteit van zijn producten: de normen die door Total worden gehanteerd, zijn strenger dan de wettelijke normen. Dat is de reden waarom de mazout die Total op de markt brengt, voortdurend aan analyses wordt onderworpen:

  • in onze raffinaderij, in elke fase van de productie
  • bij aankomst in het depot na het transport (per pijplijn, binnenvaartschip, vrachtwagen of trein)
  • regelmatig en volgens planning in onze depots

 

Total vertrouwt op een omvangrijke logistiek om zijn mazout onder particulieren in het hele land te distribueren. De logistieke keten van Total is rond Regionale Centra en dochterbedrijven in of rond een aantal grote steden in het land georganiseerd en omvat daarnaast een fijnmazig netwerk van verdelers. Daardoor kan Total zijn klanten een continue aanvoer van kwalitatief goed producten garanderen.

 

Onder de naam Total Mazout Ultra brengt Total een mazoutproduct op de markt dat als voorbeeld voor andere aanbieders dient. Dankzij de specifieke werking van een exclusief toevoegingsmiddel heeft dit product als voordeel voor de consument dat zijn verbruik daalt en zijn installatie wordt beschermd. Meer dan 75% van onze klanten gebruikt Total Mazout Ultra.


Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

Contacteer ons

Marcel Roelandts NV

Keperenbergstraat 1
1701 Itterbeek (Dilbeek)

Map

 Bereken route